bilderbilderbilder

Lite seg uppdatering, men bättre sent är aldrig eller hur? Vi fick åka med i båten även den andra dagen iallafall. Jag var riktigt spänd på att filma med helikoptern, men tråkigt nog så var det något mekaniskt fel på den så det blev lite stillbildsfotografering istället. Killen som skulle ha filmat i helikoptern är han som filmat alla helipkopterscener i Sagan om Ringen, så det var en lite surt att det inte blev av, men inget fel i att cruisa omkring på vattnet i 3 timmar när det är strålande sol. Hade med min kamera den här gången så lyckades ta lite enga bilder.

Som ni kommer se på några bilder så är det inte alltid så djupt vatten. Även om båten är gigantisk så kan den köra på 10cm(!!) djupt vatten och kan köra i upp till 80km/h. Man kunde hörde stenarna skrapa mot vraket flera gånger. Man kör även precis bredvid klippor, stenar träd och en massa annat skit. Ibland var det nästan så att man sket på sig själv. Läskiga saker!

Erik och föraren


Det är nu officiellt höst. Träden börjar få gula/röda löv och snö har landat på bergstopparna. Det är fantastiskt vackert!

En irländare från vårt rum fyllde år så vi passa på och följa med festligheterna. The World Bar slutade vi upp på och firade med lite Teapots. En drink fast i en tekanna. Mysigt!

/Lisa
Trackback
RSS 2.0