Sweden. I'm back!

Nu var det ju verkligen ett tag sedan jag var inne och tryckte på tangenterna här. Otroligt ledsen över den.
Har varit tillbaka i Sverige ca 2½ månad nu och har redan planer för nästa äventyr.
 
Senast jag satt och skrev så hade jag just flyttat in i mitt första hus i Sihanoukville. Ett hus som skulle bli ett av många på listan. Mina planer på att först stanna där en vecka och sedan dra vidare i världen förvandlades snabbt till veckor, månader och tillslut över ett år. 14 månader för att vara exakt. Tre månader i Nya Zeeland lades på listan. Check. TIllbaka till Kambodja i ytterligare tre veckor och sedan hemfärd till Sverige. Resan som till en början skulle bli 4-5 månader blev betydligt längre.
 
Det är många som undrat varför jag valde att stanna så länge och om jag inte skulle ångra mig att jag inte for och reste runt i övriga asien. Det är inte mycket jag kan svara till dessa frågor. Du måste vara där för att förstå! Inget ord, ingen bild kan komma i närheten av att beskriva ens vardag, den familj man bildar, alla insider skämt och troll som vi sysslar med om dagarna.
Kambodja har helt enkelt varit en välsignelse! Chansen att få bo, jobba och leva i ett sådant land är en otrolig upplevelse. Att lära känna de lokala, ta del av deras kultur och historia för att de med tiden bli dina bästa vänner och din nya familj. Har lärt mig mer om mig själv och livet än vad jag någonsin hade drömt om.
Får du någonsin chansen att göra något liknande, även bara för en stund, ta den!
 
Tänkte att jag gör några fler inlägg till veckan istället för att kasta upp världens fetaste nu. Ska försöka få iordning bilderna också.
 
Lee hay!
 
 

RSS 2.0