Frisbeegolfing

Goddagens kära bloggläsare!

Igår drog vi ut med Stefan och Matt för en runda frisbeegolf. Jag har aldrig kört det tidigare (tyck det verkar döds tråkigt), men det visade sig faktiskt vara riktigt kul, lagom avslappnat och lite mer intressant än en vanligt promenad. Golfbanan ligger ute på udden så man har otroligt fin utsikt vart man än är. Solen sken och även om jag kom sist så var den en alldeles perfekt dag!


Matt (USA), jag, Erik och Stefan (Skottland)

/Lisa

bilderbilderbilder

Lite seg uppdatering, men bättre sent är aldrig eller hur? Vi fick åka med i båten även den andra dagen iallafall. Jag var riktigt spänd på att filma med helikoptern, men tråkigt nog så var det något mekaniskt fel på den så det blev lite stillbildsfotografering istället. Killen som skulle ha filmat i helikoptern är han som filmat alla helipkopterscener i Sagan om Ringen, så det var en lite surt att det inte blev av, men inget fel i att cruisa omkring på vattnet i 3 timmar när det är strålande sol. Hade med min kamera den här gången så lyckades ta lite enga bilder.

Som ni kommer se på några bilder så är det inte alltid så djupt vatten. Även om båten är gigantisk så kan den köra på 10cm(!!) djupt vatten och kan köra i upp till 80km/h. Man kunde hörde stenarna skrapa mot vraket flera gånger. Man kör även precis bredvid klippor, stenar träd och en massa annat skit. Ibland var det nästan så att man sket på sig själv. Läskiga saker!

Erik och föraren


Det är nu officiellt höst. Träden börjar få gula/röda löv och snö har landat på bergstopparna. Det är fantastiskt vackert!

En irländare från vårt rum fyllde år så vi passa på och följa med festligheterna. The World Bar slutade vi upp på och firade med lite Teapots. En drink fast i en tekanna. Mysigt!

/Lisa

Talents name: Lisa

Tja tja bloggen! Idag har vi äntligen fått vara med om lite äventyr (var ett tag sedan nu). Runt lunch tid ropade dem i högtalarna att dem som först kom ner till receptionen fick en gratis Jetboattur. Snabbt och gjort så befann vi oss på bottenvåningen och yes, vi lyckades grabba oss en gratis plats. Jackpott! 30 min senare satt vi spända i båten och reda att ge oss av.

Företaget som fixade allt håller på att uppdatera sin logga och fräscha upp lite saker och behövde därför filma och ta nya bilder till broschyrer, planscher m.m. Normalt tar en tur ca 60 min, men eftersom vi skulle ta bilder fick vi vara ute i 3-4 timmar istället. Jag klagar inte.

Imorgon ska vi troligen dit igen för att då filma med en helikopter. Föraren sa att helikoptern brukade flyga precis vid båten, kanske 15m ifrån. Kommer bli awesome! Ska försöka ta med kameran också och se om jag lyckat knäppa någon fräsig bild.

/Lisa

.

Tjohopp!
Tänkte bara säga att vi lever. Nu vet ni det!

Sunny days

Yeey, äntligen har solen varit på besök. I två dagar tittade den förbi och självklart passade vi på spendera dess med vår bästa vän, sjön.

En liten, eller egentligen väldigt stor, gamm' båt som brukar cruisa omkring här i krokarna

/Lisa

Tillskott i familjen

Yes, dessa två filurer har äntligen tagit sig i kragen och bokat ett par biljetter till Sydney. Den 8:e april ska vi möta upp dessa, då trötta och vilsna, män pojkar vid flygplatsen. Planerna är att vi tillsammans ska köpa en bil och dra en roadtrip upp längst kusten. Kommer bli legendariskt! 



Annars då? Vi båda är förkylda, det är kallt och regnet fortsätter att ösa ner. Vi längtar efter bättre tider helt enkelt!

/Lisa

RSS 2.0