Surfing blokes

Räknar ner mina sista timmar i Yamba nu. Ett helt magiskt ställe om jag får säga det själv, inte för att jag hunnit utforska stället mycket men man kan bara känna det i atmosfären. Går inte riktigt att sätta fingret på det, men allt är bara underbart! Byn ska ha blivit framröstad till Australiens bästa ställe att bo på också.

Vi passade på att surfa lite mer idag också. Vågorna var alldeles för vilda där vi var första dagen så vi trog till Turners idag (en annan strand). Vågorna var mycket snällare där så det blev en lyckad dag.

/Lisa

Yamba

YYYYamba! Det är här vi håller hus nu och tre nätter framöver. Hittills verkar byn riktigt härlig, ett litet surfparadis på 5541 invånare.

Idag tog vi pojkarna på deras första surfsession. Vågorna var alldeles för stora för våra stackars små kroppar. Vi flög höger och vänster och tumlades omkring som om vi vore i en tvättmaskin. Jag och Simon var dem som gav upp första och gick hem efter två timmar. Erik och Tomas stannade kvar en timme längre och enligt dem själva så kom det ett gäng delfiner och simmade några meter ifrån dem. Lyckobröderna!


Over and out!

/Lisa

Coffs Harbour

Vi kom till Coffs Harbour vid 18. Klockan 04 skulle vi upp dagen efter så det blev att stanna inne på hostlet och tvätta allt skit vi släpar med oss. Inte så händelserik kväll med andra ord.
Vi stökade ner litegranna

/Lisa

Port Macquaire

En natt spenderades i Port Macquarie och där var vädret lite bättre än i Newcastle. Vi gick ut på en promenad vid solnedgången och spelade monopol på kvällen. Dagen efter var det tänkt att vi skulle gå till ett Koala sjukhus men tyvärr började regnet ösa ner och vi fick gå tillbaka till hostelt. Det regnade mellan 40-80mm den dagen. Helt sjukt!
Hostlet vi bodde på, Ozzie Pozzie Backpackers, är bland de top 3 jag stannat än så länge. Grym atmosfär, pool, biljardbord, pingis några husdjur och ja, perfekt! ♥
Vi stötte på en pelikan, fascinerande djur

En av de åtta stränderna som fanns i stan

Monopol lir
Senaste inköpet. Nu jäklar blir det att leka!!

/Lisa

Newcastle

Tjoho!

I Newcastle öste regnet ner.  Det var väldigt tråkigt att vi inte fick chansen att kolla oss runt stan, men vi lyckades underhålla oss med pingisturneringar och film hela kvällen.

/Lisa

Liten uppdate

Hallojs!

Vi har nu hunnit med bade Newcastle och Port Macquire. Regnet har ost ner sen vi lamnade Sydney sa det har mest blivit hang pa hostlerna. Om tva timmar drar vi vidare mot Coffs Harbour. Uppdaterar mer nar vi far battre internet. Tjing!

/Lisa

das bild bombe

Tjenixen!
Ursäkta för världens segaste uppdatering men vi har verkligen haft noll tillgång till internet den senaste tiden. Ska bättra mig!
Hursom, Simon och Tomas kom för en 8 dagar sedan och sen dess har vi hunnit med att visa runt dem i hela stan. Vi har plaskat omkring lite på Bondi, hängt på Manly, vandrat i evigheternas evighet, sett Operahuset och bron, chillat runt och en massa annat. Orkar inte skriva så mycket så slänger upp ett par bilder. Enjoy!
Circular Quay

Royal Botanic Garden

En liten papegoja. Hela Sydney kryllar av dessa små rackare.
Flying Foxes. Stora fladdermöss (1.5m mellan vingaran) som sover i parken. 

Vi drog ännu en gång till Cargo Bar för en 10$ steak. Mumma!

Vi tog en dagsutflykt ut till Manly. Observera att Erik äntligen har klippt dig, Yey!

Manly
Köpte godkakor från min största idol, Adriano Zumbo. Vilken mästare! 

Bakelserna kostade 70kr styck, men de var de verkligen värda.

På färjan hem från Manly

/Lisa

Sista dagen i NZ

Kia ora!

Det här blir mitt sista inlägg från Nya Zeeland. Om 6 timmar sätter vi oss på planet som kommer att ta oss till Sydey. Det kommer bli sorgligt att lämna detta underbara land, men samtidigt känns det skönt att få börja resa på riktigt igen. NU ska jag dock ta och pallra mig ut och njuta av den sista tiden. Vi hörs i Sydney!

Tjing!

/Lisa

RSS 2.0