HOME

Nu har jag dragit ut på det sista inlägget alldeles för länge känner jag. Som folk borde veta nu så har jag och pojkarna varit hemma i ett par veckor. Att komma hem var faktiskt en väldigt märklig känsla. Känlorna var blandade, glad över att få träffa familj och vänner men samtidigt så tråkigt att lämna resandet bakom sig. Det tog några dagar innan man riktigt förstod att man var hemma och bara att alla pratade svenska. Märkligt. Hade nästan lite svårt att förstå vad folk sa bara för att man var så ovan.

Att ta chansen att fara ut och resa är verkligen det bästa jag gjort. Även om prislappen blir stor så är det värt vartenda öre. Jag är så glad för den tiden jag haft och den minnen jag fått. Och snart mina kära bloggläsare så är det dags igen. I vinter drar jag iväg igen och denna gång är det sydostasien som står på schemat, närmare bestämt: Kina, Vietnam, Kambodja, Laos, Thailand, Malaysia, Filipinerna och Indonesien. Det ni! Uppdaterar när jag vet mer.

Vill också bara tacka alla som följt bloggen under tiden i Australien och Nya Zeeland. Det har varit riktigt trevligt att få dela mina resa och mina upplevelser med er alla!

Kram
Lisa

RSS 2.0