Reseförsäkringar

Tja tja bloggen!

Tänkte att man kunde dra ihop ett litet inlägg om något så kul som försäkringar. När man ska skaffa en reseförsäkring så kan det vara svårt att veta vart man ska börja. Det finns otroligt många försäkringsbolag där ute, men efter mycket sökande på nätet så är EUROPEISKA den jag tycker verkar bäst. Dem har bra priser, många tillägg att välja mellan och man kan man skräddarsy sin försäkring så att den passar perfekt för sin egen resa, något som många andra reseförsäkringar inte erbjuder.

I dem flesta hemförsäkringarna ingår det ett reseskydd i 45 dagar. Om man vill går det ofta att förlänga detta reseskydd. Se bara till att höra med ditt försäkringsbolag om hur länge man kan förlänga, vad det täcker och hur mycket det kostar.

Ska du t.ex. jobba under resan, utföra några extremsporter som bungyjump eller fallskärmshoppning så kan det vara bra att kolla upp så att försäkringen du är intresserad av verkligen täcker det.

Enligt mig är det viktigaste med en reseförsäkring att den täcker sjukkostaderna ifall olyckan skulle vara framme. För det är väl ingen som är taggad på en sjukhusräkning på ett par 10 000?



/Lisa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0