Rain rain rain...

Tjenamoss!

Vi befinner oss nu i centrum ännu en gång. Det har varit mulet och regn de senaste dagarna så vi har försökt driva tiden så gott vi kunnat.  Det har blivit alldeles för mycket vandring i olika shoppingcentrum, vi har gått på båtmuseeum = oerhört tråkigt, varit på IMAX ännu en gång, ätit pizza och suttit på caféer. Med andra ord så har det funnits bättre tider.

Ajuste, får ju inte glömma att berätta att det på torsdag äntligen är dags att kasta ryggsäcken på ännu ett plan och bege oss mot Nya Zeeland. Vi landar i Auckland och kommer under 28 dagar försöka ta oss ner till Queenstown och sen upp till Christchurch, sen bär det av till Sydney igen. Det här blir nog sista inläggen i Australien på ett tag så vi hörs om ett par dagar :)

Tjo

/Lisa


Kommentarer
Postat av: Eriks pappa Johan

En liten fördel med att höra att ni åtminstone ibland har halvdåligt väder är att vi blir mindre avundsjuka. :-) Här hemma är det nollgradigt, regnigt, blåsigt och jättemörkt nästan hela dygnet... Hoppas ni får det riktigt bra på Nya Zeeland.

2011-11-23 @ 07:16:00
Postat av: Lisas pappa Hågge

Alla dagar kan ju inte vara dom bästa, men ni har det bra mycket bättre än vad vi har det här. vi har ingen snö än och det är 1:a advent nu på söndag :(

Ser fram emot att se och höra från erat äventyr på Nya Zeland.

puss & kram

// Pappa

2011-11-23 @ 08:06:55
Postat av: Anonym

Sitta och mysa på cafeér eller äta en god pizza med varandra är väl inte så pjokigt det heller. Låter ju jättemysigt :)

Var rädda om varandra och ta det försiktigt. Låter vissa erbjudanden för bra för att vara sant är det mest troligt inget att lite på.



Ha det nu så bra och jag saknar dig så mycket Lisa.

Kramar i massor!

Mamma Maria

2011-11-23 @ 10:00:19
Postat av: Mia

Och fotona från "Hobbit"-världen vill jag se så fort dom är tagna!! Kram på er!

2011-11-23 @ 20:28:20
URL: http://detarvimotvarlden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0