Gammalt gammalt

OJOJOJ, vi lever! Sen vi kom tillbaka från surfcampet har vi haft svårt att få tag på internet, men bättre sent än aldrig! Bondi är ett riktigt grymt ställe och samma gäller Bondi Junction som ligger någon minut bort med buss. Ett av mina favoritställen i Sydney. Vädret var på topp så det blev mycket häng vid stranden och många promenader.

Fish'n'Chips

Under en av dagarna passade vi på att gå promenaden mellan Bondi och Bronte beach, det var en riktigt härlig sträcka som tar ca 1 timme att gå. Nu i november så är det en årlig utställning som heter "Sculptures by the sea" runt stränderna. Många intressanta skapelser fanns det.



Lite mat i Bondi Junction. Världens godaste pizza förövrigt! MUMS!

Dåligt väder rullade in under en av kvällarna så Sydney Aquarium hamnade på schemat. Det fanns många intressanta varelser t.ex. djuphavskrabbor som kan bli 4 m breda. Det ni!


Erik fascinerades av en sjöko




Vi hittade en trevlig restaurang "Pancakes on the rocks" som serverar pankakor 24/7. Med föräldrarna på andra sidan jorden så fick det bli ett lass till middag.




/Lisa

Kommentarer
Postat av: Maria

Låter som ni har det helt underbart. Kan bara hålla med om att Bondi är ett härligt ställe!

2011-11-20 @ 09:02:47
Postat av: angelica

hur gick det mec surfcampet då? :)

2011-11-20 @ 09:19:27
Postat av: mamma Maria

Åh, vilka härliga bilder. Ni har verkligen hamnat i paradiset ser det ut som. Är så kul att se vad ni har för er. Här väntas första snön i dag och vi börjar att planera för att ta fram alla julsaker ( du vet hur jul tokig jag är Lisa :). Längtar massor efter er och jag hoppas att ni kan uppdatera lite oftare. Som mamma är man ju lite nojjig när man har er på andra sidan jordklotet. Njut av det ni upplever och ha så jättemysigt.

Måste ju bara få fråga, hur gick det att surfa?

Kram från mamma Maria <3



Matteus säger: Jag älskar Lisa och han lägtar efter att leka med dig.

MATTEUS4 (han skrev det själv)

2011-11-20 @ 09:54:32
Postat av: Anonym

2011-11-20 @ 09:59:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0